Háborús propaganda

Születésnap: 1 éves az oldal!

Az osztrák-magyar sapkajelvények bemutatását, a róluk szóló történetek ismertetését egy évvel ezelőtt kezdtem el. A számláló szerint ez a 440. bejegyzés. Persze, a legtöbb közzététel párhuzamosan megy magyar és angol nyelven, így a témák száma ennek nagyjából a fele.

Jelentős a látogatottsága az oldalnak, naponta 15-20 olvasó lép be böngészni. Az új olvasók száma is jelentős mind a mai napig. Összesen több, mint ezren csatlakoztak fel ismétlődően, és tekinthetők ezért rendszeres olvasónak.

A témák kiválasztásában igyekeztem színesen válogatni, sokféle érdekességet bemutatni. Az oldal nem csak falerisztikáról szól, bár minden bejegyzés valamilyen sapkajelvényhez kapcsolódik. Általában ugyanilyen fontosak és érdekesek a csatolt információk, tudnivalók, fotók. Nem egyszer éppen ezek állnak a középpontban, a jelvény csak illusztráció.

Az oldal nyitott, tehát bárki beküldhet a tematikához kapcsolódó anyagokat, amiket közzéteszek. Több külső segítőtársam is volt ebben az évben, akik közül Széplaki Gábort szükséges kiemelnem. Ő egyféle rovatvezető munkát végez ezen az oldalon, amikor a Monarchia teljesítmény jelvényeiről ír.

A születésnapi ünnepre a Monarchia két uralkodójának szép portréit választottam illusztrációként, háttérben pedig egy további portrékat is bemutató háborús propaganda legyező látható.

Subscribe
Visszajelzés
guest
6 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vásárhelyi .G .
Vásárhelyi .G .
2 éve

Gratulálok Miklós úr a színvonalas oldal munkásságáért .

Gabesz
Gabesz
2 éve

Boldog születésnapot az oldalnak! Neked pedig erőt és kitartást a további szinvonalas ismeretterjesztő munkához Miklós!

Palyi
Palyi
2 éve

Köszönjük és köszöntjük a másnaponkénti történelmi szösszeneteket, mert …
„Múlt nélkül nincs jövő, s mennél gazdagabb a múltad, annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe.” (Babits)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x